Tampondruk en Foliedruk • Machines en Toebehoren

Uw partner voor speciale druktechnieken

Nieuwendorpe 12A • 9900 Eeklo • +32(0)9/378.43.02 • print@industrial-printing.be

 

Privacyverklaring

Door vele jaren te luisteren naar de noden van onze klanten vinden we steeds een passende oplossing.

Zoveel mensen, zoveel wensen.

 

Vol passie gaat Industrial Printing Components op zoek hoe we de wens van de klant kunnen vervullen, ja zelfs overtreffen. We wensen een leverancier te zijn die uw vertrouwen verdient, nu en op lange termijn. Pas dan is het rendabel.

Te Eeklo

 

Voor een snelle levering beschikt Industrial Printing Components over magazijnruimte, een eigen DTP afdeling en eigen labo's voor de aanmaak van filmen en clichés. We kunnen er alle types (0,25 - 0,4 en 10mm) clichés etsen en ponsen voor alle merken machines.

Ook voor de aanmaak van magnesium stempels hebben we een eigen labo.

 

Meer dan een handelsmaatschappij

 

Onze verantwoordelijkheid stopt niet bij de verkoop van de machine. We zijn erop ingesteld die, indien nodig, te installeren en op te starten. Ook nadien verzorgen wij het onderhoud en de herstellingen. Hiervoor beschikt Industrial Printing Components zelf over de know-how en mensen.

Alle courante onderdelen en wisselstukken zijn bij ons op voorraad. Aanpassingen en automatiseringen behoren tevens tot de mogelijkheid.

 

Het beheersen van deze druktechnieken vereist nu eenmaal ervaring. Wij staan steeds telefonisch tot uw dienst op het moment dat een probleem zich voordoet. Is er een bijsturing nodig van één of meerdere procesparameters dan komen wij bij u.

Om dit alles zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen geven wij tevens opleidingen.

 

 

Marc De Grieve en Pol Haegeman hadden reeds vele jaren ervaring toen spontaan het idee "industrial Printing Components" ontstond. Ondertussen "timmert" Industrial Printing Components sinds 1994 aan de weg. Ons team zorgt voor de totaaloplossing. We bekijken welke druktechniek, welke machine(s) of installatie u nodig heeft en we bepalen het ganse pakket aan procesparameters en toebehoren.